Zwangerschapsfotografie, gewoon lekker losjes..

Zwangerschapsfotografie hoeft natuurlijk helemaal niet in de studio, in lingerie met blote bolle buiken! En het hoeft ook geen hoogzomer te zijn.

Quincy mocht ik een leuke cadeaubon leveren! Haar baas kocht deze bij mij al in de eerste paar weken van de zwangerschap, dus nu ongeveer 20 weken verder konden we de shoot dan eindelijk inplannen! Door een leuke samenwerking bij Beachclub N05 kennen wij elkaar al langer! Maar nu mochten zij en Luuk bij mij op de foto… Even anders dan het afstemmen van waar en hoe laat we de groepsfoto zullen maken tijdens een bruiloft op het strand. Maar ook weer heel leuk om juist voor haar z’n mooie herinnering te maken! Want ja een foto van je zwangere buik, die hoort er toch wel bij..

Ze gaven beiden al aan niet de kussende buiken, handen op de buik en lieflijke foto’s te willen hebben! Dus daarom gingen we lekker naar buiten. Een beetje zenuwachtig giechelend naar een mooie locatie in het duin! ( Want.. een fotosessie dat is toch niks voor mij.. ) Waar we haren en zand happende een plekje uit de wind zochten! Gelukkig viel het uit de wind mee met de kou! En anders gewoon een dikke knuffel en elkaar opwarmen dan maar! Kleding afgestemd op de omgeving, ik liet ze eigenlijk lekker tegen elkaar praten en naar elkaar kijken, zodat ik juist de lachende en liefdevolle blikken naar elkaar kon vangen!

Bij het leveren van de eerste preview foto’s kreeg ik de reactie waar ik blij van werd!
“Ja wow, je gaat snel!! Wat mooi allemaal, jij kan echt toveren met die camera”.

Gepubliceerd door Josi Nihot – Fotostudio Zandvoort – 20 maart 2018