zwangerschap

bij fotostudiozandvoort leggen wij de mooiste herinneringen vast, kies je voor een zwangerschapsshoot op locatie, in de studio of heb je andere wensen? Scroll dan snel naar beneden voor alle mogelijkheden!
Happy
Made with love

zwangerschap shoot

Yes! je bent zwanger! dit is een ontzettend bijzondere periode.

Wij kunnen je helpen dit vast te leggen op beeld. er groeit ten slotte niet elke dag een kindje in je! Een zwangerschaps shoot kun je bij ons alleen, samen met je partner of zelfs samen met je andere kids doen! Whatever you want!

No worries! Aan een outside the box zwangerschaps shoots werken we graag mee. Contact us! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Zwangerschap

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt wel zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Het is ten slotte niet elke dag dat er een mini-mens in je groeit. Deze periode wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen, voor jezelf en later voor je kinderen en misschien wel kleinkinderen. We can help!

Zwangerschapsshoots doen we vaak in de studio, maar we zoeken graag de leukste spots met je op. Denk aan het strand, de duinen of een andere toffe plek. You choose! Tijdens de zwangerschapsshoot kun je ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, of dat man/vrouw en toekomstige big sister/brother ook voor de lens verschijnen. It’s up to you! Ook krijg je de keuze uit een aantal zwangers outfits, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen setjes kleding mee te nemen of a mix of both! Everything is possible. Na de shoot ontvangen jullie een pakketje met daarin de foto’s via een online album link en een klein fotoboekje. Hoe leuk is het om straks die foto’s te kunnen showen aan jullie kindje?