videografie

Op deze pagina vind je meer uitleg over bewegend beeld, een prachtige lifestyle newborn video of een loveshoot boek je bij ons!
Happy
Made with love

happiness is homemade

Meer informatie voor een prachtige herrinnering doormiddel van videografie door fotostudio zandvoort.

Family! A big part of life. Dat wil je natuurlijk vastleggen. Of het nou jullie pasgeboren kindje of een mooie loveshoot is, we capture it videostyle! Bewegend beeld brengt een ander gevoel over dan foto. Een twist geven aan een familyshoot, we love it! Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. No worries! We werken graag mee aan een outside the box familyvideoshoot. Contact us! Dan bespreken we de mogelijkheden!

Lifestyle newborn video

Bewegend beeld kan soms een ander gevoel overbrengen dan foto. Een video met daarin de eerste waardevolle momenten, sounds amazing right? Newbornshoots doen we vaak aan huis, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in de studio te shooten. Thuis is een fijne en vertrouwde omgeving en je hebt alles bij de hand. Bij een newbornshoot is het belangrijk dat jullie en vooral ook de kleine zich op zijn of haar gemak voelt. Handle with care! Kiezen jullie voor een shoot bij ons in de studio? Dan zorgen we dat de studio goed verwarmd is.

Niets is mooier dan vastleggen hoe verliefd ouders naar hun kindje kijken en hoe zorgzaam broers en zussen zijn voor hun broertje of zusje. Juist daarom is het ook mogelijk om samen voor de camera te verschijnen. Let’s make these moments last forever!

Loveshoot video

Een video waar de liefde vanaf spat, dat wil iedereen toch? Maakt niet uit of jullie verliefd, verloofd of getrouwd zijn. Een loveshoot leggen we niet alleen vast door middel van foto’s maar ook op video. Op een ontspannen manier leggen we de liefde voor je vast. Even een momentje echt samen zijn. We capture it.

We maken een mooie herinnering voor later, voor jullie en misschien wel jullie (toekomstige) kids. En eh… Gaan jullie trouwen? Dan kunnen we alvast oefenen voor de big day! Ready to capture the love?