zakelijk

Opzoek naar de mooiste beelden voor jouw bedrijf? Op deze pagina vind je meer informatie over Fashion, interieur, ppromovideo's en aftermovies.
Work
You got this

dream big, work hard & make it happen

Welkom op de zakelijkevideografie pagina van Fotostudio Zandvoort, onderverdeeld in fashion en interieurvideografie, aftermovies en promovideo’s.

Goede beelden zijn key voor jouw business. Het onderscheid jou van de concurrentie. In één oogopslag ziet jouw klant wat je te bieden hebt. Door middel van video komt het verhaal van jouw business echt tot leven. Bij video denk je misschien als eerste aan YouTube maar er is zoveel meer. Denk ook eens aan Instagram (timeline & stories), Facebook, Twitter, etc. Endless options! We vinden het belangrijk om jouw business zo representatief en mooi mogelijk over te laten komen met een persoonlijke touch. We got you! Wij brengen het verhaal van jouw organisatie in beeld!

Webshop/Fashion

Think outside the box! Jouw items op de markt brengen bestaat al lang niet meer uit alleen een productfoto. Door middel van video geef je een extra beleving aan je producten. Neem als voorbeeld fashion, via video zie je toch net beter hoe het item valt.

Video is taking over! Van shots met een effen achtergrond tot producten in een gestylde setting of op een model. Dat allemaal kan bij ons in de studio, maar natuurlijk ook daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat jou items op de juiste manier geshowd worden. Webshop Videografie en Fotografie zijn ook samen te boeken. Door middel van foto en video geven we een persoonlijke touch en vertrouwen in jouw product.

Promo video’s

Press play they stay! Met een bedrijfsvideo maak je impact. Zie het als een eerste indruk. We laten met een persoonlijke touch gelijk zien wat je in huis hebt. Alles in de video moet jouw merk ademen. De shots zelf, de juiste tone of voice en kleuren geven inhoud aan jouw verhaal. Geen oppervlakkig filmpje, maar toffe video waarmee je de juiste mensen aanspreekt! Let’s sell your compeny or your products.

Samen werken we een concept uit wat past bij jouw doelgroep. We tell your story! Communication is daarom key. Heb jij al een idee? Wij werken het graag voor je uit. Nog geen plan? Brainstormsessies, let’s do this! Ben je klaar om jouw merk aan de wereld te showen?

Interieur

Interieur Videografie is een vak apart en veelzijdig. Van homeours tot een korte sfeer impressie. We do it all! Denk aan hotels, huizen, appartementen, B&B’s etc. You name it we do it. Door middel van bewegend beeld geven we een extra dimensie aan jouw ruimte. Hierbij letten we op details, sfeer en hoe de ruimte is ingericht. Beelden vanuit de lucht? No problem! De optie tot drone shots is ook beschikbaar!

Aftermovies

Een leuke video als herinnering van jou event of toffe video die nog meer publiek trekt bij jou volgende event. we got you! Ons doel met een aftermovie is jouw personeel na te laten genieten van het tofste personeelsfeest en/of er voor zorgen dat de bezoekers blijven napraten over jou evenement! A fear of missing out creëren bij mensen die niet geweest zijn. 

Dat willen we bereiken met een aftermovie. Heb je een event georganiseerd en wil je deze écht goed weergeven aan jouw doelgroep. Let us know and we will be there!