Trouwen

Welkom op de pagina met alle nodige informatie over trouwvideografie van fotostudio zandvoort, lees snel verder of boek jouw datum!
Yes I do
MARRIAGE…

an endless sleepover with your favourite weirdo.

Alle informatie over jullie trouwvideo! Foto en videografie kunnen natuurlijk ook samen worden geboekt.

Congrats! Jullie gaan trouwen! Op zo’n speciale dag wil je het liefst alles uit handen geven, zodat jullie extra kunnen genieten van de liefde. No worries, we got you. Wij leggen jullie dag vast op foto maar ook op video!

Don’t hide your excitement! Stuur een mailtje naar josi@fotostudiozandvoort.nl. We hope to see you soon!.

Bewegend beeld en geluid kan een andere feeling overbrengen dan een foto. Een complete trouwvideo met de juiste muziek, mooie woorden en “THE YES” maken jouw herinnering compleet! Het moment waarop de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet, de vader die zijn dochter naar het altaar brengt of oma die een traantje laat bij het ja-woord.

Al deze momenten wil je weer herbeleven door middel van video. Niet alleen jullie beleven de dag nog eens, maar ook jullie gasten. Je kunt de video makkelijk delen met jullie gasten of juist met de mensen die jullie big day gemist hebben. Ideaal!

Een ontmoeting voor de bruiloft is important! In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en stellen we gezamenlijk een pakket samen. Wat wil je graag vastgelegd hebben en wat echt niet? Maar ook hoe jullie dag eruit gaat zien. Zodat we precies weten wat er wanneer gaat gebeuren en waar we eventueel rekening mee moeten houden. En natuurlijk, de locatie! Waar gaan jullie trouwen?

We shooten namelijk niet alleen in Zandvoort en Noord-Holland. We komen naar je toe, no matter where! Of jullie nou trouwen in Utrecht, Groningen of Mykonos, we will be there. Ja je hoort het goed, ook internationaal!

Tijdens jullie special day leggen we zoveel mogelijk vast. Denk aan de kus, het ja-woord maar ook het aankleden en de first look. We capture it all. Twee weken na de bruiloft ontvangen jullie de preview video. Een kleine video met de mooiste momenten, zodat jullie alvast een voorproefje hebben! Een paar weken daarna ontvangen jullie de trouwvideo van 5-7 minuten samen met wat losse bewerkte clips. Ready to show the world your story!

Hebben jullie interesse? Let us know! We sturen je een informatiepakketje toe of we plannen een gesprek in, zodat je alle informatie op een rijtje hebt. We hope to see you soon!

Combi Bruiloft:

No worries! Je kunt fotografie en videografie ook samen boeken. We do it all! De combinatie zie je steeds vaker bij bruiloften. Vaak bieden fotografen de combinatie wel aan, maar het is echt een specialisme dat vaak moeilijk op één dag te combineren is. Dus dan huur je apart een fotograaf in en apart een videograaf. Wat dan zou kunnen gebeuren is dat twee professionals voor eigen succes gaan en voor het ideale shot elkaar eigenlijk in de weg lopen. Juist dat maakt ons combinatiepakket zo uniek. We werken samen en kijken gezamenlijk hoe we het beste uit een special moment kunnen halen.