Videografie

‘Memories are special moments that tell our story’

Moving Memories

‘Newborn, Wedding & More’

Sharon Kreuger

VIDEOGRAAF VAN MEMORIES MADE TROUWFOTOGRAFIE EN FOTOSTUDIO ZANDVOORT

Ik vind het belangrijk dat jullie weten wie ik ben en hoe ik te werk ga. Altijd al ben ik creatief geweest en heb ik een passie voor het maken van beeld. Tijdens mijn opleiding op de Hoge School van Inholland Haarlem, waar ik studeerde aan de opleiding Media en Entertainment Management, werd deze passie verder ontwikkeld. Ondanks dat ik ook een echte regeltante ben en de afgelopen jaren gewerkt heb als freelance producer van tv programma’s, wilde ik toch meer gaan doen met mijn creativiteit. Om die reden ben ik vorig jaar gestopt met werken als freelance produceren en ben ik samen gaan werken met mijn vriendin Josi Nihot, die haar eigen bedrijf graag wilde uitbreiden. Daarom biedt Fotostudio Zandvoort nu ook videografie aan, los of in combinatie met fotografie. Jouw moving memories!

 

 

 

‘Memories are special moments that tell our story’

Wat ik belangrijk vind bij het maken van een video is, dat ik een mooi verhaal kan overbrengen. Mijn specialiteit is het vastleggen van spontane momenten. Elke opdracht is anders en iedereen heeft een eigen persoonlijkheid. En dat is wat mijn werk juist zo leuk maakt. Het is voor mij een uitdaging om dit op de juiste manier in mijn moving memories naar voren te brengen. Het is belangrijk dat we de tijd nemen en jullie wensen goed bespreken, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Alleen dan ontstaan de mooiste beelden, die een levenslange herinnering blijven of jullie boodschap het best uitdrukken.

Door mijn ervaring als producer en het netwerk dat ik hiermee heb opgebouwd, kan ik jullie ook helpen met het uitwerken en het realiseren van jullie ideeën. Hebben jullie een visagiste nodig? Willen jullie een mooie uitnodiging voor jullie bruiloft? Zijn jullie nog op zoek naar een mooie locatie? Of hulp nodig bij de styling? Vraag het mij gerust en ik help jullie graag bij het realiseren van jullie droom.

Lijkt het jullie tof om ook een video van jullie bruiloft te hebben? Een video van jullie newborn baby of willen jullie een product lanceren door middel van een video? Neem gerust contact op en dan bekijken we graag samen met jullie de mogelijkheden voor het vertellen van jullie verhaal op de juiste manier.

Let’s inspire each other and create new things 

Fotostudio Zandvoort heeft een creatief team, dat kan helpen bij het realiseren van jouw idee. Wil jij je product lanceren, maar weet je niet precies hoe? Wij helpen bijvoorbeeld graag bij het uitwerken van creatieve promotie uitingen. Of wil jij een feest organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Vraag het ons en wij gaan samen rond de tafel zitten om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Fotostudio Zandvoort levert niet alleen beeld, maar helpt ook graag bij de complete uitwerking van jouw project! Wij kunnen helpen bij de styling, een nieuwe huisstijl (logo, visitekaartje), social media of promotie materiaal. Kortom er is heel veel mogelijk!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij draaien onze handen nergens voor om!

 

Tarieven videografie 

Onderstaand vinden jullie pakketten voor een mooie herinnering aan jullie dag! Zit jouw ideale pakket er niet tussen.. geen paniek!
Stuur ons een berichtje en we bouwen jullie pakket geheel naar wens op! De prijzen voor videografie zijn in 2019 tegen gereduceerd tarief.

Newborn video

Inclusief:
– 1,5 Uur videografie
– We komen aan huis.
– Videoclip van 2 – 4 minuten
– Heel veel gezelligheid ♡
* Te boeken in combinatie met fotografie voor €400,-

Videografie € 250,-

Trouwvideo Silver

Inclusief:
– 8 Uur videografie
– Kennismakingsgesprek
– Mini-trouwvideo 2 weken
  na de bruiloft
– Video van 5-7 minuten
– USB met de video’s 6/8 weken
  na de bruiloft
– Online link voor jullie en jullie gasten.
– Heel veel gezelligheid ♡
* Uit te breiden met short clips van speciale momenten.

€ 1000,-

Trouwvideo Gold

Inclusief:
– Hele dag videografie
– Kennismakingsgesprek
– Video van 5 – 7  minuten.
– Short clip van een speciaal moment naar keuze
– Usb met de video’s 6/8 weken
  na de bruiloft
– Online link voor jullie
  en jullie gasten.
– Heel veel gezelligheid ♡
* Uit te breiden met short clips van speciale momenten.

€ 1400,-

Pakket op maat

* Concept uitwerking
* Webshop videografie
* Zakelijke videografie
* Fashion videografie
* En meer..
Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

€ 250,-

€ 1000,-

€ 1400,-

€ ?