trouwen

Welkom op de trouwfotografie pagina van FotostudioZandvoort, benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder!
Yes I do
MARRIAGE…

an endless sleepover with your favourite weirdo.

Antwoorden op al je vragen over de trouwfotografie van fotostudio zandvoort

Congrats! Jullie gaan trouwen! Op zo’n speciale dag wil je het liefst alles uit handen geven, zodat jullie extra kunnen genieten van de liefde. No worries, we got you. Wij leggen jullie dag vast op foto maar ook op video!

Don’t hide your excitement! Stuur een mailtje naar josi@fotostudiozandvoort.nl. We hope to see you soon!.

Stunning memories maken van jullie bruiloft. Let’s do it! Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de trouwfotografie is daar dan ook een belangrijk onderdeel van! Tijdens jullie grote dag vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk mooie momenten vast te leggen. Het moment waarop de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet, de vader die zijn dochter naar het altaar brengt of oma die een traantje laat bij het ja-woord. Wij creëren een mooi aandenken voor later op een zo ontspannen en spontaan mogelijke manier!

Een ontmoeting voor de bruiloft is important! In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en stellen we gezamenlijk een pakket samen. Wat wil je graag vastgelegd hebben, maar ook hoe jullie dag eruit gaat zien. Zodat we precies weten wat er wanneer gaat gebeuren en waar we eventueel rekening mee moeten houden. En natuurlijk, de locatie! Waar gaan jullie trouwen? We shooten namelijk niet alleen in Zandvoort (Al genieten we nog steeds van alle strand bruiloften en zijn de zonsondergangen niet meer weg te denken uit onze portfolio!) en Noord-Holland. We komen naar je toe, no matter where! Of jullie nou trouwen in Utrecht, Groningen, Griekenland of het romantische Italië, we will be there. Ja je hoort het goed, ook internationaal!

Tijdens jullie special day proberen we zo veel mogelijk vast te leggen. Daarom shooten we op bruiloften vrijwel altijd met z’n tweeën, om geen moment te missen. We vertellen echt het verhaal van jullie dag. We capture it all!

Hebben wij jullie interesse gewekt? Kijk eens bij onze trouwpakketten! Niet geheel naar wens? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jullie. Bij een vrijblijvende offerte hoort ook direct een optie op jullie datum! De data gaan snel, dus is jouw datum bekend? Dan zet ik deze graag voor jullie in optie. Mocht ik een andere aanvraag krijgen, dan neem ik eerst contact op met jullie!

Een paar dagen na de bruiloft sturen we wat foto’s, zodat jullie alvast een voorproefje hebben. Twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een pakketje met daarin een klein fotoboekje en een link met de eerste foto’s. Met de online album link heb je altijd je foto’s bij je en kun je die makkelijk delen! Zes weken daarna ontvangen jullie alle foto’s op een USB en via een online album link. Daarna krijgen jullie nog de keuze voor een Deluxe album. Een mooi tastbaar aandenken van jullie big day!

Hebben jullie interesse? Let us know! We sturen je een informatiepakketje toe of we plannen een gesprek in, zodat je alle informatie op een rijtje hebt. We hope to see you soon!  

By the way! Neem eens een kijkje bij onze samenwerkingen. Ik kom graag samen met Sharon (videograaf), de tofste visagist/haarstylist, locaties, photobooths, trouwvervoer en ambtenaren!