zakelijk

Opzoek naar nieuwe beelden voor je bedrijf? Zoek dan niet verder en lees meer voor alle mogelijkheden over bedrijfsfotografie bij fotostudio zandvoort!
Work
You got this

dream big, work hard & make it happen

scroll naar beneden en lees snel de mogelijkheden voor onze webshop, interieur, fashion en zakelijkefotografie.

Goede beelden zijn key voor jouw business. Het onderscheidt jou van de concurrentie. In één oogopslag ziet jouw klant wat je te bieden hebt. Daarom vinden we het belangrijk om jouw business zo representatief en mooi mogelijk over te brengen met een persoonlijke touch.

Webshop

Het maken van een productfoto is niet zomaar een plaatje schieten. Kijken en beleven dat is key bij het maken van het juiste shot. Laat ons jouw product vastleggen met gevoel en een bommetje aan creativiteit. Wij helpen je graag met jouw producten zo mooi mogelijk op beeld zetten. Zo kan de klant niet meer om je heen!

Van shots met een effen achtergrond tot producten in een gestylde setting of op een model. Dat allemaal bij ons in de studio. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Door middel van foto en video geven we een persoonlijke touch en vertrouwen in jouw product.

Zakelijk Portret

Wil jij graag de gezichten achter jouw bedrijf laten zien? We can help. Wij laten jouw team zien, op een zakelijke maar ontspannen manier! Een portret is voor veel klanten de eerste ontmoeting met het team. Daarom wil je juist daar een goede eerste indruk achterlaten. Laat dat nou vaak niet lukken als je gespannen bent, daarom stellen we je graag op je gemak. Alleen dan ontstaan de mooiste beelden.

Er zijn verschillende opties voor zakelijke portretten van jouw team. Voor een effen muur bij ons in de studio. Of juist aan ’t werk, shots op locatie of bij jullie headquarters. We do it all! We matchen de foto’s graag bij de look & feel van jouw bedrijf. Wil je echt iets out of the box doen? Een brainstormsessie is altijd mogelijk!

Interieur

Interieurfotografie is een bijzondere tak binnen fotografie and let’s not forget een brede tak. But no worries, we do it all! Denk aan hotels, huizen, appartementen, etc. You name it, we do it.

It’s all in the details! Bij interieurfotografie letten we vooral op de details, maar we willen natuurlijk ook zo goed mogelijk de sfeer vastleggen en een goede overview van de ruimte weergeven. Daarom gaan we te werk met drie lenzen. Zodat je mooie detail shots krijgt, de sfeer terugziet en een duidelijke overview krijgt van de ruimte. Daarnaast is de optie drone shots ook beschikbaar. Wil je het net even anders? We komen graag een nachtje slapen om beeld te creëren voor de website, socials en een toffe vlog te maken over jullie getaway! Everything is possible!

Fashion

Nauw samenwerken is key bij fashion shoots. Ons motto bij dit soort shoots is dan ook, Teamwork makes the Dreamwork! Brainstorm sessies vooraf, selecties maken tijdens de shoot en natuurlijk samen tot de gewenste nabewerking komen.

Bij een fashionshoot zijn er verschillende mogelijkheden. Gaan jullie voor een shoot met daglicht op locatie of bij ons in een gestylede studio of voor een effen achtergrond. So many options! Daarom bespreken we de mogelijkheden graag met je. Communication is key!