ons team

teamwork makes the dream work, graag stellen wij de toppers van fotostudio zandvoort aan jullie voor. Fotogafen, videografen en content creators! Stage lopen bij ons kan ook!
create memories

fOTO & vIDEOGRAAF

Hi, Ik ben de eigenaresse van Fotostudio Zandvoort. Fotografe van de mooiste momenten, net even anders dan anders, mijn doel is het creëren van een stukje magie op beeld! “ Het was een droom mijn eigen fotostudio te openen en nog steeds geniet ik hier elke dag van!” In de fotostudio leg ik mooie momenten vast om speciale herinneringen tastbaar te maken en een stukje van de tijd te bevriezen! Het leven raast als een sneltrein voorbij en bij sommige speciale momenten moeten we even stil staan!

LIKES: FEL LICHT, PINTEREST, MOOIE AUTO’S, ORIGINELE SNEAKERS, HET LEVEN ONDERWATER, QUOTES, KOFFIE, MAX VERSTAPPEN, CONCEALER EN REIZEN.

DISLIKES: PAARS, BONEN, NAALDEN, DUIVEN, SLECHTE TANDEN, KOU, WITTE AUTO’S, ZWARTE SOKKEN IN LICHTE SCHOENEN.

 

jOSI nIHOT

Founder

t  e  l  l   y  o  u  r   s  t  o  r  y

Foto & Videograaf

1,5 jaar geleden studeerde ik af en had ik op een avond een goed gesprek met mijn vriendin Josi. Zij als geboren ondernemer die verder wilde groeien met haar bedrijf en ik die altijd al de passie voelde om te ondernemen, kwamen samen tot mooie plannen. And we did it! Nooit gedacht dat het up and running zou gaan. Nu timmeren we met het team hard aan de weg om Fotostudio Zandvoort nog verder uit te breiden op het gebied van fotografie, videografie en creative content. Let’s do this!

LIKES: ONTBIJT, LUNCH, DINER, ALS ER ETEN IS! THEE MET MELK EN SUIKER, VERDWALEN OP INSTA, ZONDER BROEK IN HUIS LOPEN, PAKKETJES MAKEN, FUN WITH FRIENDS AND FAMILY.

DISLIKES: EET GELUIDEN, ONEVEN GETALLEN, MELK IN EEN GLAS, ASYMMETRIE, HUISHOUDEN, WHATSAPPEN.

 

SHARON KREUGER

 

Co-founder

click with love

Fotograaf

Dit is Bo Bos, member of the team! Ze doet al jaren aan fotografie, ook namens Fotostudio Zandvoort. Bo gaat vaak mee naar bruiloften, maar doet ook shoots bij ons in de studio. Deze topper kun je dus bij ons boeken om van jouw bruiloft stunning memories te maken, oma & opa blij te maken met een familiefoto en nog veel meer!

LIKES: GEZELLIGHEID, CHOCOLADE IN ALLE SOORTEN EN MATEN, SCHOON HUIS, MOOIE FOTO’S, PASTA, ZWART, TOETJES.

DISLIKES: VOETEN, TE VEEL KLEUR IN KLEDING, VAATDOEKJES, SELFIES EN DONKERE THEE.

 

bo bos

 

c   a   p   t   u   r   e      l   i   f   e

Fotograaf

Meet Marjolijn, sinds vorig jaar is ze part of the crew! Ze begon bij ons weddingteam, maar inmiddels doet ze ook shoots in de studio zoals de Mini Love Shoot van laatst. Met Marjolijn is het altijd een feestje, ze doet haar werk met veel liefde en plezier. Proud of this team!

LIKES: DUIKEN, DE ZON, WITTE WIJN, GEZELLIGHEID, HEET WATER, MOOI LICHT EN GEITEN.

DISLIKES: THEESMAAKJES, VLEES, LANGE RIJEN, SLECHTE WIFI, KOMKOMMER, TE LAAT ZIJN.

 

MARJOLIJN TENGE

niet te vergeten..

Nikki

Social Media Tijger! 

 

%

Soon it's your pic here!

VEERLE

Stagekracht