ons team

teamwork makes the dream work, graag stellen wij de toppers van fotostudio zandvoort aan jullie voor. Fotogafen, videografen en content creators! Stage lopen bij ons kan ook!
@josinihot / @fotostudiozandvoort

FOTO & VIDEOGRAAF

Hi, Ik ben de eigenaresse van Fotostudio Zandvoort. Fotografe van de mooiste momenten, net even anders dan anders, mijn doel is het creëren van een stukje magie op beeld! “ Het was een droom mijn eigen fotostudio te openen en nog steeds geniet ik hier elke dag van!” In de fotostudio leg ik mooie momenten vast om speciale herinneringen tastbaar te maken en een stukje van de tijd te bevriezen! Het leven raast als een sneltrein voorbij en bij sommige speciale momenten moeten we even stil staan!

LIKES: FEL LICHT, PINTEREST, MOOIE AUTO’S, ORIGINELE SNEAKERS, HET LEVEN ONDERWATER, QUOTES, KOFFIE, MAX VERSTAPPEN, CONCEALER EN REIZEN.

DISLIKES: PAARS, BONEN, NAALDEN, DUIVEN, SLECHTE TANDEN, KOU, WITTE AUTO’S, ZWARTE SOKKEN IN LICHTE SCHOENEN.

 

jOSI nIHOT

Founder

Crew fotostudio zandvoort Josi Nihot
Crew fotostudio zandvoort Sharon Kreuger
@sharon_kreuger

Foto & Videograaf

1,5 jaar geleden studeerde ik af en had ik op een avond een goed gesprek met mijn vriendin Josi. Zij als geboren ondernemer die verder wilde groeien met haar bedrijf en ik die altijd al de passie voelde om te ondernemen, kwamen samen tot mooie plannen. And we did it! Nooit gedacht dat het up and running zou gaan. Nu timmeren we met het team hard aan de weg om Fotostudio Zandvoort nog verder uit te breiden op het gebied van fotografie, videografie en creative content. Let’s do this.

LIKES: ONTBIJT, LUNCH, DINER, ALS ER ETEN IS! THEE MET MELK EN SUIKER, VERDWALEN OP INSTA, ZONDER BROEK IN HUIS LOPEN, PAKKETJES MAKEN, FUN WITH FRIENDS AND FAMILY.

DISLIKES: EET GELUIDEN, ONEVEN GETALLEN, MELK IN EEN GLAS, ASYMMETRIE, HUISHOUDEN, WHATSAPPEN.

 

SHARON KREUGER

Co-founder

@nikkischeper

Allround creative

The girl behind the phone! Dit is Nikki. Onze creative all-rounder! Van het inplannen van social media posts tot zorgen voor de beste communicatie en het up to dat houden van onze marketing. Drie dagen in de week is ze als ZZP-topper te vinden bij ons op kantoor!

LIKES: ARUBA, DE ZON, LOU & LILLY, KIP, SOCIAL MEDIA, PITTIG ETEN, PINTEREST, STRAND.

DISLIKES: BEDENKEN VAN LIKES EN DISLIKES, PLUIZIG HAAR, SNEEUW, VOGELS, TWITTER IS HET MEEST NUTTELOZE SOCIAL MEDIA PLATFORM, CIRCKELVORMIGE PATRONEN.

 

NIKKI SCHEPER

 

Crew fotostudio zandvoort Nikki Scheper
Crew fotostudio zandvoort Jils Evers
@jilsevers

FOTO & VIDEOGRAAF

Onze visual story-teller! Meet Jils, een van onze zzp’ers op kantoor. Van het maken van de mooiste beelden op jouw bruiloft, het vastleggen van de tofste momenten tijdens jouw event of optreden tot het in beeld brengen van jouw nieuwste fashion collectie in de studio. Achteraf bewerkt ze de beelden tot een creatief eindproduct, of dit nu foto’s, video’s of social posts zijn. She does it all!

LIKES: CONCERTEN, ALLES VASTLEGGEN, MUSEUMS, REIZEN, PARIJS, MIJN HOND, DE ZEE EN HET STRAND.

DISLIKES: THEEWATER INSCHENKEN, KLEINE GAATJES BIJ ELKAAR, M’N SPULLEN KWIJTRAKEN ,LEGE COMPUTER OF TELEFOON ZONDER OPLADER.

 

JILS EVERS

@memoriesbybo

Fotograaf

Dit is Bo Bos, member of the team! Ze doet al jaren aan fotografie, ook namens Fotostudio Zandvoort. Bo is onderdeel van wedding zzp team!

LIKES: GEZELLIGHEID, CHOCOLADE IN ALLE SOORTEN EN MATEN, SCHOON HUIS, MOOIE FOTO’S, PASTA, ZWART, TOETJES.

DISLIKES: VOETEN, TE VEEL KLEUR IN KLEDING, VAATDOEKJES, SELFIES EN DONKERE THEE.

 

bo bos

 

Crew fotostudio zandvoort Marjolein Tenge
@bymarjolijntenge

Fotograaf

Meet Marjolijn! Één van onze weddingtoppers! Maar naast bruiloften legt ze ook events vast en staat ze regelmatig bij ons in de studio om te shooten.

LIKES: DUIKEN, DE ZON, WITTE WIJN, GEZELLIGHEID, HEET WATER, MOOI LICHT EN GEITEN.

DISLIKES: THEESMAAKJES, VLEES, LANGE RIJEN, SLECHTE WIFI, KOMKOMMER, TE LAAT ZIJN.

 

MARJOLIJN TENGE

 @beachbreakcontent

Fotograaf/videograaf

Dit is Frouke, onze zomerkracht tijdens het bruiloft seizoen waar ze als zzp’er aan het stralen is tijdens de bruiloften als fotograaf maar vooral videograaf! 

LIKES: GEZELLIGHEID, CHOCOLADE IN ALLE SOORTEN EN MATEN, SCHOON HUIS, MOOIE FOTO’S, PASTA, ZWART, TOETJES.

DISLIKES: VOETEN, TE VEEL KLEUR IN KLEDING, VAATDOEKJES, SELFIES EN DONKERE THEE.

 

FROUKE STIENSTRA

 

%

Soon it's your pic here!