familie

bij fotostudiozandvoort leggen wij de mooiste herinneringen vast, kies je voor een familieshoot op loactie, aan huis, of heb je andere wensen? Scroll dan snel naar beneden voor alle mogelijkheden!
Happy
Made with love

happiness is homemade

Ook graag een familieshoot boeken? Onderstaand lichtte wij 4 mogelijkheden toe, kies jij voor een lifestyle newborn, familie, een zwangerschaps of een loveshoot?

Family! A big part of life. Dat wil je natuurlijk vastleggen. Of het nou jullie pasgeboren kindje is, jouw mooie zwangere buik of gewoon de hele familie bij elkaar, we do it all! Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

No worries! Aan een outside the box familyshoot werken we graag mee. Contact us! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Lifestyle newborn

Newbornshoots doen we vaak aan huis, Thuis is een fijne en vertrouwde omgeving en je hebt alles bij de hand. Bij een Newbornshoot is het belangrijk dat jullie en vooral ook de kleine zich op zijn of haar gemak voelt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om in de studio te shooten. Handle with care! Kiezen jullie voor een shoot bij ons in de studio? Dan zorgen we dat de studio goed verwarmd is.

Niets is mooier dan vastleggen hoe verliefd ouders naar hun kindje kijken en hoe zorgzaam broers en zussen zijn voor hun broertje of zusje. Juist daarom is het ook mogelijk om samen op de foto te gaan. Verschijn je liever niet voor de lens? No worries, dan leggen we alleen je kleintje vast. Na de shoot ontvangen jullie een pakketje met daarin de foto’s via een online album link en een klein fotoboekje. Let’s make these moments last forever!

Zwangerschap

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt wel zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Het is ten slotte niet elke dag dat er een mini-mens in je groeit. Deze periode wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen, voor jezelf en later voor je kinderen en misschien wel kleinkinderen. We can help!

Zwangerschapsshoots doen we vaak in de studio, maar we zoeken graag de leukste spots met je op. Denk aan het strand, de duinen of een andere toffe plek. You choose! Tijdens de zwangerschapsshoot kun je ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, of dat man/vrouw en toekomstige big sister/brother ook voor de lens verschijnen. It’s up to you! Ook krijg je de keuze uit een aantal zwangerschapsjurken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen setjes kleding mee te nemen of a mix of both! Everything is possible. Na de shoot ontvangen jullie een pakketje met daarin de foto’s via een online album link en een klein fotoboekje. Hoe leuk is het om straks die foto’s te kunnen showen aan jullie kindje?

Familiefotografie

Iedereen is tegenwoordig druk druk druk! Hoe vaak ben je nog met de hele familie samen? Hoe leuk is het dan om een mooie foto te laten maken van iedereen bij elkaar? Of ben je juist een familiemens? Des te meer reden voor een familieshoot. No worries! Ook als jullie een aantal foto’s willen maken met jullie gezin kunnen we helpen, voor jullie zelf of als cadeautje aan opa of oma.

Ook bij een familyshoot krijgen jullie een aantal keuzes. Komen jullie langs bij ons in de studio, komen we bij jullie thuis of zoeken we samen een leuke spot uit? Komen jullie met de hele familie? Dan maken we gelijk wat foto’s van de gezinnen los, alle kleinkinderen samen en broers en zussen op een rijtje! You name it, we do it. Alles is mogelijk. Na de shoot ontvangt één van jullie een pakketje met daarin de foto’s via een online album link en een fotoboekje. Te leuk om cadeau te doen of op de salontafel te leggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een fotoboekje per gezin te bestellen!

Loveshoot

Foto’s waar de liefde vanaf spat, dat wil iedereen toch? Maakt niet uit of jullie verliefd, verloofd of getrouwd zijn. Een loveshoot is een fotoshoot van jullie samen! Op een ontspannen manier leggen we de liefde voor je vast. Even een momentje echt samen zijn. We capture it.

We maken een mooie herinnering voor later, voor jullie en misschien wel jullie (toekomstige) kids. En eh… Gaan jullie trouwen? Dan kunnen we alvast oefenen voor de big day! Hoe leuk is het om die foto’s te gebruiken voor jullie uitnodiging of safe the date!