Zakelijke fotografie in de studio.. of gewoon lekker thuis.

Daandasanayoga, is een prachtige yoga studio bij ons in Zandvoort! Danielle benaderde mij een tijdje geleden over dat ze graag wat nieuwe promotie foto’s wilde voor op social media, in de krantjes etc. Het leek me fijn even bij haar langs te gaan om haar wensen aan te horen en te kijken wat we voor elkaar konden betekenen!

En dit leidde tot een super leuke fotosessie met al haar yoga leraressen! Ook ik heb veel geleerd over de verschillende yoga poses, flexibele lichamen en omgekeerde zaalcellen… uhm houten yoga figuren! Super leuk om achteraf te mogen zien hoe blij ze is met de foto’s, ik zie mijn beelden dan ook vaak voorbij komen in het plaatselijke krantje, op social media en binnenkort zelfs op de buiten gevel!

Naast de yoga is Danielle ook druk bezig met Detoxen, lekkere gezonden sappen en een no sugar challenge. En daar horen natuurlijk een paar mooie, vrolijke maar ook grappige lifestyle beelden bij! Dus afgelopen week werd ik bij haar thuis uitgenodigd, de groente en sapjes stonden klaar, soep op het vuur en de lieve buurman kwam vers fruit brengen! Van lekker knus met een deken en de hondjes op de bank! Naar gooien met wortels op het aanrecht!

En het leuke is dat we nog 2 leuke shoots in het vooruitzicht hebben! Dus.. ben je benieuwd naar meer! Hou je ogen open!

Gepubliceerd door Josi Nihot – Fotostudio Zandvoort – 20 maart 2018