The first wedding of the year!

Op 2 maart hebben wij al weer de eerste bruiloft van het jaar mogen vastleggen. Altijd weer spannend om met de eerste bruiloft van het seizoen af te trappen. Hoe blij we zijn om weer even rust te hebben na zo’n 30 bruiloften in het zomerseizoen, zo blij zijn we ook altijd weer om te beginnen!

Afgelopen zaterdag begon het seizoen met het bruidspaar Bianca en Erik. En het was er direct één om van te genieten, wat een liefde en geluk! We spraken bij het bruidspaar thuis af, waar Bianca zich, met haar vriendinnen, zusje en moeder, aan het omkleden was. We maakten nog een paar shots van het dichtritsen van de jurk, het aantrekken van de hakken en het insteken van de sluier. Bianca was klaar voor haar grote dag! Samen met mama pakt ze nog even haar moment en kijken ze samen in de spiegel. ´Wat ben je prachtig´, zegt mama.

The first look

Dan is het wachten tot Erik zijn bruid komt halen. Het moment waarop zij elkaar voor het eerst zien. Iedereen wordt al een beetje zenuwachtig. Daar is Erik dan eindelijk samen met zijn twee kinderen. Ze wachten buiten samen met de ouders, broers en zussen tot Bianca zichzelf komt laten zien. En daar is ze dan. Erik kan niet wachten en loopt gelijk naar de deur om zijn knappe bruid vast te pakken. Ook de twee jongens Sam en Mats zijn overdonderd en vinden Bianca ‘’wauw’’.  Mats vindt het allemaal ook een beetje spannend en is zijn energie er lekker uit aan het rennen. Grote broer Sam helpt Bianca en houdt de sleep van de jurk vast, zodat zij daar niet over struikelt. Samen met het bruidspaar en de kids hebben we eerst een shoot op het strand. Het was even afwachten of het weer dit zou toelaten, want er was de hele week slecht weer voorspeld. Maar het zonnetje scheen in de ochtend.. Dus op naar het strand! Ze heeft staan bikkelen voor de mooie foto’s. Sjaal om, even opwarmen en shooten maar! Zo hebben we, ondanks de kou, prachtige foto’s gemaakt.

De ceremonie

Na de shoot was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan, waar familie en vrienden stonden te wachten. Een prachtige locatie met veel glas, houten balken en een lekker kampvuurtje! Na de aankomst van het bruidspaar werd er een heerlijk viergangenmenu geserveerd. Rond 19:00 uur werd de rest van de gasten verwacht in de zaal waar de ceremonie plaats zou vinden. Bianca en Erik trokken zich weer even terug, zodat niemand hen nog zou zien. Als om 19:30 uur iedereen met smart zit te wachten op het bruidspaar kan de ceremonie beginnen. Eerst komt Erik aanlopen en daarna volgt Bianca met haar vader, die haar weg geeft. Met veel gejoel en geklap worden ze ontvangen. Daarna volgen er mooie woorden en geloftes aan elkaar, met de nodige lachjes en een traan. Het waren prachtige woorden. Bijzonder is Bianca´s klik met de kinderen van Erik. De kids krijgt zij er gewoon bij en dat omarmt ze met veel liefde. Ook de ouders van Bianca pinkten een traantje weg na mooie woorden! Tijdens deze mooie woorden, verstoppen wij ons graag achter de camera want, geloof ons, ook wij houden het niet altijd droog!

The RING en KISS

Na deze vele mooie woorden is het dan echt tijd voor het jawoord en de kus! Het moment waar iedereen op heeft gewacht! Het is dan eindelijk officieel en er mag gefeest worden. Maar voordat iedereen de dansvloer op kon, waren er eerst een aantal mensen met leuke verrassingen. Van leuke video’s en speeches tot grappige spelletjes. Na deze leuke verrassing was het tijd om te feesten. Het dansen begon snel en iedereen had er zin in. Dit zorgde nog voor de nodige spontane, gekke foto’s van alles dansmoves, die iedereen uit de kast trok! Het feest werd afgesloten met heel veel sterretjes, die alle gasten vasthielden, zij maakten een pad, zodat het bruidspaar het feest op een prachtige manier kon verlaten. Een prachtige afsluiting van een dag om nooit meer te vergeten!

‘’You create the memories I capture them”

Wil je meer informatie over fotografie of videografie op jullie bruiloft? Neem dan gerust contact op met ons.
Mail: josi@fotostudiozandvoort.nl
Tel: 0031-(0)650833507

Gepubliceerd door Josi Nihot en Sharon Kreuger van Memories Made Trouwfotografie, 8 maart 2019