Stichting Maatvast

… het leggen van verbindingen is de samenleving. Nee.. ik ben niet alleen maar in de studio te vinden!
Maar werk ook veel buiten de deur! Al een aantal jaar mag ik de foto’s verzorgen voor Stichting Maatvast. Ik bezoek jongeren centra, oudere huizen en buurthuizen! Fantastisch om te zien hoe de mensen binnen de haarlemmermeer samen komen! Als vrijwilliger, bezoeker of sponsor!

Zondag mocht ik een aantal foto’s maken op de nieuwe locatie Flex-C, Waar het koken met kinderen centraal stond. Een gezellige huiskamer, keuken, maar ook disco ruimte met bar, flipperkasten en fifa spelen op de beamer! 15 vrolijke kinderen liepen rond, milkshakes maken, hamburgers bakken.. Gewoon een gezellige middag beleven met leeftijdsgenootjes buiten de deur! Maar wel onder toeziend oog van de beheerder en vrijwilligers!

En komende weken ga ik aan de slag met het maken van verschillende portretten en het houden van interviews over mensen die met veel plezier werken of de buurthuizen bezoeken! Dit doe ik voor het jaarverslag waar ik al meerdere jaren beeld voor mag leveren. De leukste dagen beleef ik tussen tegen mensen, van het winnen van een rookworst bij de ouderen bingo tot het mogen interviewen van een oudere man die al 5 jaar gelukkig is met zijn vriendin die hij heeft ontmoet in 1 van de buurt huizen in de haarlemmermeer!