socialmedia workshop

haal het beste uit jouw socialmedia accounts en volg een workshop bij fotostudiozandvoort, maak story's plaatst post op jouw originele bedrijfs feed. En zie instagram als jouw marketingplatform.
#learn
Get to know how

Just do it!

Volg een social media workshop bij fotostudiozandvoort.

Proud to introduce you to Fotostudio Zandvoort, the place to be for a Social Media Workshop..Don’t hide your excitement! Stuur een mailtje naar josi@fotostudiozandvoort.nl om je aan te melden.

Social media is tegenwoordig de tool om jouw doelgroep te bereiken. Tijd voor een fancy feed. We can help! Tijdens de workshop geven we tips hoe je met kleine aanpassingen nog betere foto’s kunt maken en we vertellen welke content je beter op je story kunt plaatsen. Maar we leggen ook uit hoe een contentkalender werkt, met welke teksten jij onder je posts meer mensen kunt trekken en hoe alles goed past bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Daarom gaan we, samen met een andere spreker, ook in op storytelling en de uitstraling van je feed.

Hope to see you soon!

Weet jij op de vragen ‘wat is je feed en wat is je story’ het antwoord niet? No worries, wij leggen het uit! Ook gaan we in op hoe je jouw feed naar the next level tilt. Hoe match je alles en hoe zorg je ervoor dat er structuur in komt? Ook daar geven wij het antwoord op. We gaan samen met jou kijken welke boodschap je wilt overbrengen naar de wereld en hoe je dat het beste kunt doen. Last but not least gaan we ook nog in op hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw posts ook daadwerkelijk gaan zien. En natuurlijk much more!
Wij geven onze workshops in de studio, vanaf 3 personen. We beginnen om 12.00 uur met een lekkere lunch en sluiten de dag rond 17.00 uur af met een borrel! Een gezellige maar vooral ook leerzame dag voor ‘soon to be social media tijgers’! Tijdens de workshop leren we je de basics van Instagram, maar gaan we ook in op hoe je jouw feed opbouwt en natuurlijk wat je feed precies is. Hoe match je alles? Welke boodschap wil je overdragen? We answer it all! Don’t hide your excitement en stuur een berichtje naar josi@fotostudiozandvoort.nl. Hope to see you soon!

Vanaf € 150,- p.p.

Een middag vol gezelligeheid, leerzaam, simpel en een goede start om zelf aan de slag te gaan.