The Crew

‘Lets make memories together’

Fotostudio Zandvoort

‘Jong, Spontaan & Creatief ‘

 

Het vastleggen van herinneringen is het mooiste dat er is! Een moment om altijd bij je te houden! En dat door middel van fotografie & videografie!
Bij Fotostudio Zandvoort is de nodige girlpower aanwezig. Josi Nihot, de Eigenaresse van Fotostudio Zandvoort werkt samen met Sharon Kreuger
en Bo Bos. Wij maken van ieder moment een tastbare herinnering! Of het nou een bruiloft, een nieuw product, fashionshoot of familieportret is..
Wij hebben een unieke eigen stijl, oog voor detail en we brengen ook veel gezelligheid mee!

Josi Nihot

‘ You create the memories, i capture them ‘

Josi is eigenaresse van Fotostudio Zandvoort. Fotografe van de mooiste momenten, net even anders dan anders, haar doel is het creëren van een stukje magie op beeld! “ Het was een droom mijn eigen fotostudio te openen en nog steeds geniet ik hier elke dag van!” In de fotostudio legt ze mooie momenten vast om speciale herinneringen tastbaar te maken en een stukje van de tijd te bevriezen! Het leven raast als een sneltrein voorbij en bij sommige speciale momenten moeten we even stil staan!

Sharon Kreuger

‘ Memories are special moments that tell our story ‘

Sharon werkt bij Fotostudio Zandvoort als videograaf, voor bruiloften, newborns of fashion video’s.  Zij heeft een spontane, frisse en unieke kijk op bewegend beeld! “ Memories are special moments that tell our story “. Geen 6 uur durende film, maar een clip van 3 tot 5 minuten van alle hoogtepunten van jullie dag, videosessie of product. Sharon is een gezellige, sociale videografe en zal de mooiste herinneringen vastleggen. Creatieve beelden vol met emoties, herinneringen, oog voor detail en heel belangrijk, zoals jullie zijn, ongedwongen.

Bo Bos

‘ Todays moments are tomorrow’s memories ‘

Bo werkt bij Fotostudio Zandvoort als second shooter, trouwfotograaf en staat op vrijdag in de studio voor de mooiste portretten. Samen creëren we uniek beeld met een eigen stijl. “ Ik breng de sfeer en emotie van jullie trouwdag of portret liefdevol in beeld. Zodat jullie deze keer op keer opnieuw kunnen beleven. “ Bo is een goedlachse, gezellige en spontane fotografe, zij maakt prachtige beeldverhalen, die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Maud Zoutenbier

‘ I believe al women are pretty without makeup, but the right makeup can be pretty powerful ‘

 
Maud werkt bij Fotostudio Zandvoort als visagiste, voor bruiloften, webshops en fashionshoots. Maar natuurlijk ook voor een mooie touch-up voor je portretshoot of zwangerschapssessie. Maud is geregeld te vinden in de studio om iedereen net iets mooier te maken, heerlijk even tutten voor je shoot begint! Je kan met haar lachen, maar je bent bij haar ook welkom voor tips en tricks voor jouw beste look!