Fotostudio Zandvoort

‘Happiness is homemade’

Fotostudio Zandvoort

‘Happiness is homemade’

Fotostudio Zandvoort

‘Happiness is homemade’

Fotostudio Zandvoort

‘Happiness is homemade’

Fotostudio Zandvoort

‘Happiness is homemade’

Fotostudio Zandvoort

‘Family, Business and Fashion’

De Fotostudio

Eindelijk was het dan zo ver, ik mocht een aantal jaar geleden met trots vertellen dat Fotostudio Zandvoort geopend was en dat ik mijn droom kon realiseren! En nog steeds geniet ik hier elke dag van! Mooie momenten vastleggen en speciale herinneringen maken! Mijn naam is Josi Nihot en de meeste mensen kennen mij als fotograaf van Memories Made Trouwfotografie en eigenaresse van Fotostudio Zandvoort. Na mijn afstuderen aan de Fotovakschool had ik reeds een kleine studio in gebruik aan huis, echter grotere groepen en uitgebreidere modereportages behoorden niet tot de mogelijkheden door ruimtegebrek! Met de Fotostudio, gelegen aan de Max Planckstraat in Zandvoort, is dit allemaal wel mogelijk.

De fotostudio is voorzien van drie fotowanden, een zogenaamde limbowand waarvan de hoeken niet zichtbaar zijn, een vaste wand met zwarte achtergrond en een wand waar een collectie papierrollen hangt in diverse kleuren, waarbij we de kleuren samen kunnen uitkiezen.

Naast de Fotostudio is er een ruime ontvangstruimte voor een kopje koffie of een goed gesprek over jullie bruiloft, feest, collectie enz. Ook is er kleedruimte en een ruimte voor visagie.

Verhuur
Ik wil ook de mogelijkheid bieden mijn studio te verhuren.
Gebruik maken van de fotostudio met of zonder begeleiding, of het gebruik van CO workspaces. Werk jij thuis? Alleen…. maar wil je graag een plek om te werken en te brainstormen met media collega’s! Kom langs wanneer je wilt of huur een vaste werkplek!

Wat biedt Fotostudio Zandvoort

In de fotostudio is mijn doel om mooie momenten vast te leggen, speciale herinneringen tastbaar te maken en een stukje van de tijd te bevriezen! Het leven raast als een sneltrein voorbij en bij sommige speciale momenten moeten we even stil staan!

Een mooie familieshoot voor opa en oma, een aantal portretten van de kinderen, een mooie loveshoot met de liefde van je leven of is er misschien een kleintje op komst? En er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Beelden voor een jaarverslag van jouw stichting? Promotiemateriaal voor jouw restaurant? Hebben jullie een goed idee? Een nieuwe aanwinst in de familie of is het tijd voor een kinderfeestje/babyshower? Twijfel niet en neem contact op! Buiten de mooie locatie vind ik het vooral belangrijk dat jullie een gezellige dag of middag beleven! Dat jullie het naar je zin hebben! Wanneer je je op je gemak voelt, dan worden de foto’s het leukst. Daarom is het geen probleem om wat langer de tijd te nemen de kinderen te laten wennen of bijvoorbeeld een loveshoot te plannen voor je bruiloft om vast even aan elkaar te wennen.

Door het opbouwen van een groot netwerk kan ik jullie ook van dienst zijn met verschillende connecties! Een kinderfeestje met styling en visagie? Of op zoek naar een leuke locatie, mooie bloemen, of goede visagist? Ik help jullie graag om er een compleet plaatje van te maken. Met de beste en gezelligste mensen! Kortom, er is veel mogelijk!

Verhuur

Jaaa, je hebt het goed gelezen! Ook jij kunt deel uit maken van Fotostudio Zandvoort.

De studio kan worden verhuurd voor je eigen klus, een mentor studio of als CoWorkspace! Wat is fijner dan te werken in een omgeving met creatieve mensen en te brainstormen over jouw ideeën?

Wij bieden de mogelijkheid om een kantoor, bureau of flexibele werkplek te huren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem contact op of kom eens langs voor een kopje koffie of thee!