Fotograaf regio Zandvoort

Mijn naam is Josi Nihot en ik ben fotograaf in de regio Zandvoort. Welkom op mijn site. Als fotograaf ben ik o.a. gespecialiseerd in studio-, trouw, en modefotografie. Sinds 2 jaar heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik mijn eigen fotostudio geopend in Zandvoort.

Ondanks mijn 23 jaar heb ik al veel ervaring met fotografie. Ik ben op 10-jarige leeftijd begonnen om onderwater te fotograferen samen met mijn vader Walter Nihot. Interesse? Kijk eens op mijn duikalbum.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik besmet geraakt met het fotovirus door mijn opa Evert Nihot, zelf een goed fotograaf. Ik ben toen begonnen met een fotografische HBO studio aan de Fotovakschool in Amsterdam. Tijdens mijn studie had ik al veel opdrachten en nu 6 jaar later is fotograferen mijn dagelijks werk als fotograaf van Memories-made en van Fotostudio Zandvoort.

Het leuke van mijn fotografie is dat ik bij mijn klanten een mooie blijvende herinnering kan achterlaten. Of ik nu een portret maak, een familiefoto, zwangerschapsfoto of een babyshoot, iedere dag is anders en niemand is hetzelfde. Met Memories-Made verzorg ik bruidsfotografie. Met mijn bruidsfotografie zwerf ik door heel Nederland (ook op strand), maar regelmatig heb ik ook bruidsreportages in BelgiĆ« en Duitsland. Voor de grote dag vind ik het belangrijk het bruidspaar te ontmoeten om hen beter te leren kennen, zodat ik zo veel mogelijk aan hun wensen tegemoet kan komen. Tijdens de dag probeer ik zo min mogelijk op de voorgrond te treden, zodat het bruidspaar spontaan op de foto komt. Nieuwsgierig naar mijn werk? Kijk eens naar mijn portfolio en mijn social media pagina’s op Facebook en Instagram. Voor informatie kun je mij altijd bellen of mailen.

Tot gauw!

Josi Nihot