Memories Made Bruidsfotografie

Tijdens mijn studie op de Fotovakschool kreeg ik al gauw opdrachten. De meeste opdrachten waren bruidsreportages. Ik ben toen begonnen de naam Memories-Made Bruidsfotografie te gebruiken. “You create the memories, I capture them”. Al gauw had ik een eenvoudige website en maakte ik meerdere bruidsreportages.

Momenteel maak ik 30 tot 40 bruidsreportages per jaar in heel Nederland en zelf soms in het buitenland. Mijn specialties zijn zonsondergangen en de belichting van bruidsfoto’s.

 

Fotostudio Zandvoort

Toen Josi begon had ze een kleine studio aan huis in de garage. Auto er uit, visagie en modellen aan de keukentafel bij haar moeder. Dit was geen houdbare situatie. Gelukkig wilde haar vader zijn bedrijf uitbreiden en hebben ze nu samen een mooi pand in Zandvoort Noord. Na bijna een half jaar verbouwen, kon zij haar eigen fotostudio openen, wat een luxe. Veel ruimte, een mooie hoge studio met limbowand, een ontvangstruimte en kamer voor styling en visagie.

In de studio verzorgt zij o.a. familie-, zwangerschaps, baby en modeshoots. Maar ook ontmoet zij daar haar klanten voor fotoshoots in de omgeving van Zandvoort en voor Memories-Made Bruidsfotografie.

Dit jaar begint Fotostudio Zandvoort zelf fotografie cursussen.

Interesse? Kom gerust na afspraak een kijkje nemen!

 

Fotograaf in de regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een fotograaf in de regio Amsterdam, die gespecialiseerd is in studio- en bruidsfotografie? Fotograaf Josi Nihot nodigt u graag uit om haar websites Memories-Made Bruidsfotografie en Fotostudio Zandvoort.

 

Wie is Josi Nihot?

Fotograaf van Memories Made Trouwfotografie en Fotostudio Zandvoort.

Josi Nihot heeft van haar hobby, fotografie, haar beroep gemaakt. Vanaf haar tiende jaar is zij begonnen met fotograferen, echter niet boven, maar onderwater. Ze komt uit een duikfamilie en na 2 jaar gekeken te hebben naar haar ouders, heeft zij op 10-jarige leeftijd haar duikbrevet gehaald. Vanaf die tijd ging standaard een onderwatercamera mee. Samen met haar ouders heeft ze wereldwijd honderden duiken gemaakt. Interesse in de onderwaterwereld? Kijk eens op haar duikfotoalbum link.

Ondertussen leerde zij veel over ‘bovenwater’ fotografie van zowel haar vader Walter Nihot als haar opa Evert Nihot. Na haar middelbare schooltijd heeft zij versneld de HBO Fotovakschool in Amsterdam gedaan, waar ze 2 jaar later afstudeerde.