Memories Made Bruidsfotografie

Tijdens mijn studie op de Fotovakschool kreeg ik al gauw opdrachten. De meeste opdrachten waren bruidsreportages. Ik ben toen begonnen de naam Memories-Made Bruidsfotografie te gebruiken. “You create the memories, I capture them”. Al gauw had ik een eenvoudige website en maakte ik meerdere bruidsreportages.

Momenteel maak ik 30 tot 40 bruidsreportages per jaar in heel Nederland en zelf soms in het buitenland. Mijn specialties zijn zonsondergangen en de belichting van bruidsfoto’s.

 

Fotostudio Zandvoort

Van het één kwam het ander. Al gauw had ik een fotostudio in de garage, die ruimte echter werd al snel te klein.

Mijn vader Walter Nihot had bedrijfsruimte nodig en de combinatie was al snel gemaakt. Na een half jaar klussen was het zover, mijn eigen Fotostudio Zandvoort werd geopend. Wat een luxe, mijn fotostudio met een ontvangstruimte, keuken, styling- en visagieruimte en een grote hoge studio met limbowand. De limbowand zorgt er voor dat de hoeken van de studio op de foto wegvallen. Ik hoop je, na deze informatie, in de toekomst te mogen verwelkomen voor een fotoshoot in mijn mooie fotostudio.

 

Fotograaf in de regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een fotograaf in de regio Amsterdam, die gespecialiseerd is in studio- en bruidsfotografie? Fotograaf Josi Nihot nodigt u graag uit om haar websites Memories-Made Bruidsfotografie en Fotostudio Zandvoort.

 

Josi Nihot

Fotograaf van Memories Made Trouwfotografie en Fotostudio Zandvoort.

Ondanks mijn 23-jarige leeftijd heb ik al veel ervaring in fotografie. Al op 10-jarige leeftijd ben ik begonnen met onderwater fotografie. Ik heb wereldwijd honderden duiken gemaakt, waarbij mijn onderwatercamera altijd mee ging. Ik heb veel geleerd van mijn vader en opa Evert Nihot, die ook een zeer goed fotograaf was. Interesse in het onderwaterleven? Druk op de link voor een Duik fotoalbum.

Na mijn middelbare school ben ik naar de HBO Fotovakschool in Amsterdam gegaan. Daar heb ik naast fotografie veel geleerd over de belichting in de studio en om digitale foto’s te bewerken in Photoshop.