Modefotografie

‘You create the memories, I capture them’

Modefotografie

‘You create the memories, I capture them’

Modefotografie

‘You create the memories, I capture them’

Modefotografie

‘You create the memories, I capture them’

Modefotografie

‘You create the memories, I capture them’

Josi Nihot Fotografie

Passion for fashion

De liefde voor het vastleggen van mooie momenten is uitgegroeid tot een passie voor het creëren van verhaallijnen. Samen met een goed team van mensen bouwen aan een geweldig resultaat. Zoeken naar de perfecte locatie die matcht met het imago van jullie merk. Het boosten van een webshop of het samen ontdekken van jullie stijl! Maar ook het updaten van een modellen portfolio voor jouw agency, zijn projecten waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Het laatste jaar heb ik werk mogen publiceren in PUMP magazine, Le fill D’or & Hooligans Magazine. Ik heb mogen fotograferen voor verschillende merken en model agency’s. En ik ben naar Milaan geweest om te leren van de besten!

‘ Fashion is a way to say who you are, without having to speak ‘

 

 

Apparatuur

Zonlicht is onze beste vriend, maar een fotostudio zonder goede belichting is een halve studio. Daarom heb ik geïnvesteerd in de modernste flit-s en belichtingstechnieken van Profoto en Elinchrom voor binnen en buiten. De studio zelf is voorzien van daglicht lampen.

Ik fotografeer met Canon en Hasselblad met verschillende lenzen, die ik aanpas aan de situatie. Buiten de apparatuur gaat het natuurlijk vooral om de creativiteit en vindingrijkheid van de fotograaf!

Maar het is niet aan mij hierover te oordelen, daarom nodig ik u graag uit om mijn Facebook/Instagram en portfolio te bekijken.