Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Memories Made Trouwfotografie

‘You create the memories, I capture them’

Dat is mijn motto voor mijn trouwfotografie van JULLIE dag!
Jullie maken de herinnering en ik leg al jullie bijzondere momentjes vast.

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de trouwfotografie is daar dan ook een belangrijk onderdeel van! Het gaat om een impressie van een mooie herinnering die ik graag voor jullie vastleg. Daarom wil ik jullie vooraf in een ontspannen gesprek eerst goed leren kennen. Dan weet ik precies hoe jullie bruiloft er uit gaat zien en waar we eventueel rekening mee moeten houden. Ik wil graag de sfeer en de spontane momenten van jullie dag vastleggen, zodat zelfs na jaren de emotie nog van het beeld af spat. In tegenstelling tot veel trouwfotografen werk ik met blokken van een uur, zodat jullie DE DAG kunnen opbouwen naar jullie keuze.
Met aankleden, zonder aankleden, trouwreportage voor of na de ceremonie, wel of geen zonsondergang! Genoeg om over na te denken dus! Maar daar help ik jullie maar al te graag mee!

Trouwfotografie is niet meer weg te denken uit mijn werkzaamheden als fotograaf van Memories-Made. In de afgelopen 3 jaar zijn trouwreportages uitgegroeid tot één van mijn specialiteiten. In het begin (en nog steeds) heb ik veel strandhuwelijken gefotografeerd, maar inmiddels is mijn werkterrein verlegd tot geheel Nederland. Dus niet getreurd, ik ben niet alleen werkzaam in Zandvoort, maar kom ook naar Friesland, Utrecht, Texel en zelfs Europa!… Ik kom waar jullie willen trouwen!

Josi Nihot

 

Hoe pakken we het aan?

Als ik jullie interesse heb gewekt, dan kunnen jullie contact opnemen met mij! Dan kan ik jullie per post of digitaal meer informatie en mogelijkheden toesturen, waarbij ik ook mijn samenwerkingen met visagist/haarstylist, bakkerijen, bands, trouwlocaties, fotolocaties en mooie boeketjes met jullie zal delen.
Daarin vraag ik jullie ook een globale planning door te geven van jullie dag, zodat ik een vrijblijvende offerte voor jullie kan maken met verschillende opties!
Bij een vrijblijvende offerte hoort ook direct een optie op jullie datum! De data gaan snel, dus is jouw datum bekend? Dan zet ik deze graag voor jullie in optie, mocht ik een andere aanvraag krijgen, dan neem ik eerst contact op met jullie!
Een optie is geen verplichting tot het boeken van mijn diensten.

Is de offerte naar jullie wens? Dan zou ik jullie graag ontmoeten om alle wensen, details, geheimpjes en leuke ideeën door te spreken! Maar natuurlijk ook om elkaar te leren kennen!
Je kunt de foto’s nog zo mooi vinden, maar een klik tussen fotograaf en bruidspaar is voor mij erg belangrijk! Ik zal meer van jullie dag meemaken dan de meeste gasten, dus het is dan ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij!

Als jullie besloten hebben mij te kiezen voor jullie bruiloft, dan zetten we de datum vast!
Jullie kunnen mij dan natuurlijk altijd nog bestoken met leuke ideeën, gekke foto’s, vragen, hulp en nog veel meer.

1 Of 2 weken voor jullie dag kunnen we elkaar nog een keer ontmoeten of even telefonisch contact houden!
Om te kijken of er nog veranderingen zijn en alles klopt zoals we hebben afgesproken!

EN DAN IS HET ZO VER! De dag is aangebroken en dan hoeven jullie nergens meer aan te denken en alleen maar te genieten!
Na deze fantastische dag ga ik aan de slag met de foto’s. Alle foto’s zullen licht bewerkt worden.
Ongeveer 1 week na jullie dag stuur ik een klein boekje op met +/- 15 foto’s voor een kleine sneak peak! Daarna duurt het nog ongeveer 6 – 8 weken voor ik jullie de USB stuur met alle bewerkte foto’s.

Waar fotografeer ik mee

Ik fotografeer met 2 camera’s en heb dus altijd een back-up bij me. Een Canon Mark 3 en Canon Mark 3S. Het belangrijkste van deze camera’s voor jullie bruiloft is het gebruik van dubbele sd-en compact kaarten, zodat ik direct een dubbele back-up kan maken van jullie foto’s!
Ik werk niet alleen met 2 camera’s, maar ook met 2 verschillende flitsers, (Profoto en Quantum Flitsers ) waarvan ik ook altijd 2 back-ups mee heb! Zodat er bij technische mankementen altijd een optie is een reserve product te gebruiken en jullie zullen daar niets van zullen merken!

Door het gebruik van verschillende flitsers en technieken ben ik in staat om onder alle omstandigheden de beste platen van jullie huwelijk vast te leggen.