Fotostudio

‘You create the memories, I capture them’

Fotostudio

‘You create the memories, I capture them’

Fotostudio

‘You create the memories, I capture them’

Fotostudio

‘You create the memories, I capture them’

Fotostudio

‘You create the memories, I capture them’

Fotostudio Zandvoort

De Fotostudio

Eindelijk was het dan zo ver, ik mocht een jaar geleden met trots vertellen dat Fotostudio Zandvoort geopend was en dat ik mijn droom heb kunnen realiseren! En nog steeds geniet ik hier elke dag van! Mooie momenten vastleggen en speciale herinneringen maken! Mijn naam is Josi Nihot en de meeste mensen kennen mij als fotograaf van Memories Made Trouwfotografie en eigenaresse van Fotostudio Zandvoort. Na mijn afstuderen aan de Fotovakschool had ik reeds een kleine studio in gebruik aan huis, echter grotere groepen en uitgebreidere modereportages behoorden niet tot de mogelijkheden door ruimtegebrek! Met de Fotostudio in Zandvoort, gelegen aan de Max Planckstraat in Zandvoort is dit allemaal wel mogelijk.
De studio is 6 mtr breed, 8.5 mtr lang en zelfs 6 mtr hoog en voorzien van drie fotowanden, een zogenaamde Limbowand waarvan de hoeken niet zichtbaar zijn, een vaste wand met zwarte achtergrond en een wand waar een collectie papierrollen hangt in diverse kleuren, waarbij we de kleuren samen kunnen uitkiezen.

Naast de fotostudio is er een ruime ontvangstruimte voor een kopje koffie of een goed gesprek over jullie bruiloft, feest, collectie etc. Ook is er ruimte voor visagie en een kleedruimte. Verder is een balkon boven de studio met de mogelijkheid om een fotoshoot te bekijken. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken om de fotostudio te komen bekijken. Evt. vragen en wensen kunnen dan ook direct beantwoord worden.

Verhuur
Ik wil ook de mogelijkheid bieden mijn studio te verhuren met of zonder begeleiding.

Wat kan Fotostudio Zandvoort bieden

In de fotostudio is mijn doel om mooie momenten vast te leggen, speciale herinneringen tastbaar te houden en een stukje van de tijd te bevriezen! Het leven raast als een sneltrein voorbij en op sommige speciale momenten moeten we even stil staan!

Een mooie familieshoot voor opa en oma, een aantal portretten van de kinderen, een mooie loveshoot met de liefde van je leven of is er misschien een kleintje op komst? Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Beelden voor een jaarverslag van jouw stichting? Promotiemateriaal voor jouw restaurant?  Hebben jullie een goed idee? Een nieuwe aanwinst in de familie of is het tijd voor een kinderfeestje/babyshower? Twijfel niet en neem contact op!

Buiten de mooie locatie vind ik het vooral belangrijk dat jullie een gezellige dag of middag beleven! Dat jullie het naar je zin hebben! Wanneer je je op je gemak voelt, dan worden de foto’s het leukst. Daarom is het geen probleem om wat langer de tijd te nemen de kinderen te laten wennen of bijvoorbeeld een loveshoot te plannen voor je bruiloft om vast even aan elkaar te wennen.

Door het opbouwen van een groot netwerk kan ik jullie ook van dienst zijn met verschillende connecties! Een kinderfeestje met styling en visagie? Of op zoek naar een leuke locatie, mooie bloemen, of goede visagie voor jouw bruiloft? Ik help jullie graag om er een compleet plaatje van te maken. Met de beste en gezelligste mensen!

Kortom, er is veel mogelijk!

Voor de laatste updates en de nieuwste foto’s volg je mij op Facebook & Instagram!

 

Afspraak maken

Wil jij graag een afspraak maken voor een fotosessie?

Er zijn verschillende mogelijkheden, Ik verzorg mooie reportages in de studio, maar ook op de mooiste plekjes in de Zandvoortse duinen, strand of andere locatie naar keuze. Het is ook mogelijk om locaties te combineren.

Inclusief:

  • 45 minuten fotografie.
  • 15 minuten uitloop (ontmoeting, locatie betreden)
  • In studio bij slecht weer of op locatie bij mooi weer! (Strand duinen etc.)
  • 15 bewerkte foto’s in een online album (reacties plaatsen, foto’s downloaden of delen)
  • Klein fotoalbum

Exclusief:

  • Eventuele extra bewerkte foto’s
  • Afdrukken. (enkele foto’s, canvas, hout etc.)
  • Fotoalbums Deluxe ( vraag naar de mogelijkheden)

€ 150,- incl BTW.

Ook is er de mogelijkheid een fotosessie cadeau te geven. Geef aan wat je wensen zijn en het budget is en ik lever een mooie cadeaubon!